Koti Yleinen Huikeita tehoja iskeeneelle suomalaispuolustajalle jatkoa Sveitsissä!

Huikeita tehoja iskeeneelle suomalaispuolustajalle jatkoa Sveitsissä!

287
0

Koeajalla HC Davosin riveissä ollut Otso Rantakari on solminut koko kauden sopimuksen seuran kanssa. Kolme edellistä kautta Tapparassa pelannut puolustaja on tähän mennessä iskenyt 20 otteluun hurjat 8+6 tehot Sveitsissä. Rantakarilla ei ole yhtään miesten maaottelua vyöllään, joten voisi olettaa tällaisen tahdin jatkuessa Jukka Jalosen papereissa olevan nimi vahvalla tussilla merkattuna.

Rantakarin lisäksi Davosia edustaa Perttu Lindgren ja apuvalmentajana oleva Waltteri Immonen. Lindgrenillä on Davosissa menossa jo seitsemäs kausi, minkä aikana mies on kerran voittanut Sveitsin mestaruuden kaudella 2014-2015.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän