Koti Leijonat TSN: Kanadan jääkiekkoliitto yrittää varastaa Suomalaisen NHL-Lupauksen!

TSN: Kanadan jääkiekkoliitto yrittää varastaa Suomalaisen NHL-Lupauksen!

343
0

Vasta 15-vuotias Brad Lambert on yksi suomalaisen jääkiekkoilun tämän hetken lupaavimmista pelaajista. HIFK:ta edustava Lambert on kuitenkin ajautumassa sangen erikoisen miekkailun keskelle.

Vasta 15-vuotias Lambert pelaa HIFK U20 joukkueessa 5-vuotta vanhempien joukkueessa, mutta Lambert on iskenyt tehot 9+9 = 18 pistettä 19 otteluun. Samalla Lambert on HIFK U20 joukkueen tehokkain pelaaja.

Brad Lambertin tapaus nousi esille kanadalaisen TSN:n lähetyksessä.

– Lambert on vasta 15 ja hän täyttää joulukuussa 16 vuotta. Hän on mielenkiintoinen tapaus monella tapaa. Hän on suomalainen, ja hän on pelannut siellä jo jonkin aikaa. Hän on myös yksi kovimmista huippulupauksista kesän 2022 NHL-draftia ajatellen, TSN:n toimittaja Bob McKenzie puhui nuoresta suomalaispelaajasta.

Tunnettu NHL:n sisäpiiritoimittaja McKenzie teki sangen kovan paljastuksen Lambertiin liittyen.

Tuoreimmassa jutussa väitetään Kanadan jääkiekkoliiton haluavan tehdä hänestä edustuspelaajan omaan maajoukkueeseensa. Kanadan sekä Suomen kansallisuuden omaavan Lambertin tulisi kuitenkin pelata kaksi kautta putkeen Kanadan juniorisarjassa mikäli Kanadan jääkiekkoliito onnistuisi ryöstäaikeissaan.


JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän