Koti Liiga Kokenut Rauli Urama on TPS:n uusi urheilujohtaja!

Kokenut Rauli Urama on TPS:n uusi urheilujohtaja!

215
0

Tällä hetkellä Suomen Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtajan pestissä oleva Rauli Urama hyppää 1.5.2020 alkaen TPS:n urheilujohtajaksi. Antero Niittymäki jätti TPS:n urheilutoimenjohtajan tehtävät lokakuussa.

– Hakuprosessin tärkein vaihe oli määritellä urheilujohtajan tehtävänkuva. Ykköskriteeri oli kyky johtaa ja kehittää TPS:n urheilutoimintaa pitkäjänteisesti ja kokonaisvaltaisesti, ei ainoastaan vastata Liiga-joukkueen valmennustiimin ja joukkueen rakentamisesta. Halusimme tehtävään henkilön, jolla on kokemusta urheilun johtamisesta ja, joka tietää kansainvälisen jääkiekon vaatimustason, HC TPS:n hallituksen jäsenenä hakuprosessissa mukana ollut Erkka Westerlund paljastaa.

Urama kommentoi myös tuoretta pestiään TPS:n verkkosivuilla:

– Kun TPS kysyi minua tähän tehtävään, otin sen aika nöyrällä mielellä vastaan. Kyseessä on kuitenkin Turun Palloseura. Päätös uuteen työhön siirtymisestä ei ollut helppo, mutta koin kuitenkin, että tässä tilanteessa minulla on opin ja kehityksen hetki, kertoo Urama.

– TPS on Turun alueen vahva pelaajakasvatuksen suunnannäyttäjä. Omalta osaltani koen, että tuon TPS-yhteisöön tietoa kansainvälisestä vaatimustasosta sekä tietoa ja ymmärrystä siitä mitä pelaajilta vaaditaan kansainvälisellä mittapuulla, linjaa Urama.

Tällä hetkellä TPS:n urheilujohdosta vastaa toimitusjohtaja Santtu Jokinen, valmennuspäällikkö Mika Suoraniemi sekä pelaajatarkkailija Tomi Kallio.

Veikko Nurminen