Koti Mestis Kokenut Jyri Junnila siirtyy Mestikseen ottelukohtaisella sopimuksella

Kokenut Jyri Junnila siirtyy Mestikseen ottelukohtaisella sopimuksella

246
0

Mestisseura Kajaanin Hokki tiedottaa verkkosivuillaan, että kokenut hyökkääjä Jyri Junnila, 35, liittyy torstaina joukkueen vahvuuteen. Junnilan sopimus on ottelukohtainen. Junnila debytoi jo perjantaina kotiottelussa, jossa vastassa on Imatran Ketterä.

– Saamme Jykästä kokeneen pelaajan ja pitää olla tyytyväinen, että saimme hänet Kajaaniin. Toivottavasti hän auttaa meitä kääntämään kurssia ylöspäin, Hokin urheilutoimenjohtaja Joonas Karjalainen sanoo seuran tiedotteessa.

Alkukauden Junnila on ollut pelaamatta.

– Hän on harjoitellut alkukauden Oulussa ja katsellut pelipaikkaa Liigasta ja ulkomailta. Hänen on nyt hyvä saada pelejä alle.

Junnila pelaa Hokissa numerolla 29.

Veikko Nurminen