Koti Liiga Liigassa täysi 7-ottelun kierros: Jatkaako Ilves ja Tappara voittokulkua?

Liigassa täysi 7-ottelun kierros: Jatkaako Ilves ja Tappara voittokulkua?

194
2

Lauantaina on tarjolla herkkua kiekkofaneille, kun Liigassa pelataan täysi 7 ottelun kierros ja kaikki joukkueet Sporttia lukuunottamatta taistelevat paremmuudestaan.

JYP – Ilves:

Jouko Myrrän alaisuudessa Ilves on vienyt kaksi edellistä ottelua 12-4 maalierolla ja voitot tuli vielä kovista Pelicansista ja viimevuoden Suomenmestarista HPK:sta. Vaikka Ilveksen peli ei ole taktisesti muuttunut muutamassa päivässä ollenkaan, niin peli-ilmeeseen on saatu rentoutta ja Ilves puolustaa hyvin alaspäin. Arttu Ruotsalaisen liittyminen joukkueeseen on saanut joukkueen syttymmään maalinteossa.

Ilvekselle tarjotaan @3.00 kerroin joka on todella houkutteleva. Suosittelen kokeilemaan!

Tappara – Jukurit:

Voittamaton Tappara saa tänään Hakametsään vieraakseen Mikkelin Jukurit. Tappara on voittanut kaikki kauden ottelut ja vain 1 kerran ottelu on mennyt jatkoajalle, jonka Tappara hoiti voitoksi. On vaikea uskoa, että Jukurit katkaisee hirmutehoja iskevän Tapparan voittokulun joten Tappara päivän selkein voittajasuosikki kaikista otteluista.

Tappara -1 maali vedonlyöntiin @1.50 kertoimella on houkutteleva.

Tamperelaisten voitoille kova 4.50 yhteiskerroin! LeoVegas antaa 100% talletusbonuksen vedonlyöntiin! Tallettamalla esim. 20€ saat 40€ pelirahaa ja pelaamalla vihjeemme voit voittaa 180€ 20€ talletuksella tästä!

2 KOMMENTIT

  1. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a
    totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Great
    choice of colors!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän