Koti CHL CHL-kierros: HPK lähtee ilman panoksia Tanskaan ja viime kevään sankarin paluu

CHL-kierros: HPK lähtee ilman panoksia Tanskaan ja viime kevään sankarin paluu

685
0

HPK:n CHL-taival ei lähtenyt käyntiin odotetulla tavalla ja joukkue matkustaa Rungstedin vieraaksi ilman jatkomahdollisuuksia. Joukkueet kohtasivat viikko sitten ja silloin rajua kierrätystä kokoonpanoonsa tehnyt HPK voitti ottelun 2-0 Hämeenlinnassa.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola käy joukkueensa kotisivuilla Tanskan reissua läpi seuraavasti: “Nuoret pelaajat pääsevät pelaamaan kansainvälistä peliä. Ammattilaisjääkiekon kokemus tänään on heille suuri. Matkustus Tanskaan pelipäivänä ei ole jokaviikkoista meidän nuorille pelaajille“. Lisäksi Toivola lisää, että kokoonpanoon palaa viime kevään sankari Markus Nenonen ja Joona Monto.

Tanskan viime kauden mestari Rungstedista löytyy liigakiekon ystäville tuttu nimi, kun Juuso Pulli löytyy tanskalaisten kokoonpanosta. Rungstedille CHL-taival on ollut tuskainen, kun se on omassa lohkossaan jumbona nollalla pisteellä ja maalierolla 7-25. Joukkueen ykköspyssynä CHL:ssä on toiminut Mario Lucia 2+0 tehoillaan. Kotimaan sarjassa Lucia jakaa pisteykkösen paikan yhdessä Marcus Olssonin ja Nikolaj Rosenthalin kanssa.

HPK:lla on viikonloppuna kaksi matsia kotoliigassa, joten lepuutuksia tällä reissulla nähdään useampi. Rungsted tavoittelee varmasti avausvoittoaan kotiyleisön edessä, joten odotettavissa on tasainen vääntö. Lähtökohdat ja kertoimet puoltavat kokeilua kotijoukkueen näkökulmasta. Kotijoukkueen voitto +1 1.97 mobilebetin kerroin napataan lapulle!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän