Koti CHL CHL-ennakko: Tappara-Frisk Asker

CHL-ennakko: Tappara-Frisk Asker

612
0

Tappara ja Frisk Asker kohtaavat CHL:ssä toisen kerran viikon sisään, kun Tappara oli edellisessä ottelussa Askerhallenissa kaatanut tiikeripaidat numeroin 1-3. Frisk Asker on hävinnyt kaikki ottelunsa tähän mennessä ja maalierokin on surkeahko 4-15 eli 11 maalia pakkasen puolella. Tappara puolestaan on pelannut suhteellisen hyvin CHL:ssä, häviten kuudesta ottelusta tähän mennessä ainoastaan yhden, ja maaliero on 14-8 eli kuusi maalia plussalla.

Tapparan paras pistemies CHL:ssä on ollut kanadalainen Tyler Morley tehtailtuaan viiteen otteluun tehopisteet 1+5. Frisk Askerilla puolestaan ei liiemmälti tehokkaita pelaajia ole ollut, ehkä yhtenä voidaan kuitenkin mainita KalPasta tuttu Alex Lavoie. Jännä siis nähdä tuota aspektia ajatellen minkälaiset lukemat Tappara tänään latoo taululle tiikeripaitoja vastaan.

Frisk Asker oli viime kaudella runkosarjan viides ja ylsi 17 vuoden tauon jälkeen Norjan mestaruuteen, Tappara puolestaan oli viime kaudella Liigan runkosarjan kakkonen ja ylsi kauden päätteeksi pronssimitaleille. Tällä hetkellä Tappara johtaa Liigan runkosarjaa, Frisk Asker puolestaan on GET-Ligaenissa tällä hetkellä runkosarjassa toisena.

Suurimman vetovalikoiman kiekkoon tällä kaudella tarjoaa Mobilebet! Veikkaa tästä ja saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän